Financiering

Het komt regelmatig voor dat men bij het aanschaffen van een (nieuw) auto de voorkeur aan geeft om de aankoop (deels) te financieren.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten een extra service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang! Ons doel is enkel en alleen het leveren van goede en betrouwbare auto’s tegen een zeer scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

In samenwerking met DTC Financieringen kunnen alle klanten van JVG Auto’s hun aankoop bij (deels) financieren. DTC Financieringen heeft contacten met vijftien verschillende banken en gaat voor u opzoek naar het beste aanbod. Uiteraard kunt u ook bij verschillende kredietverstrekkers, waaronder uw eigen bank, de verschillende financieringsmogelijkheden onderzoeken.

Als u besluit om bij JVG Auto’s uw auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. U ontvangt vervolgens een duidelijk voorstel. Indien de uitkomst positief is, dan kan de lening worden afgesloten.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms?

Categories: