Auto verkoop

Dankzij onze jarenlange ervaring in re-marketing van auto's kun je in onze showroom kiezen uit een constante aanbod van nette occasions met een ruime keus in automerken en modellen uit diverse  prijsklassen.
Voordelen JVG Auto's
- Wij berekenen geen afleveringskosten;
- Lage prijzen;
- Auto inruilen;
- Wij kunnen ook op zondag auto's op naam zetten.

Onze verkoopteam staat te allen tijde klaar om je van de juiste informatie en advies te voorzien.

Financiering

Het komt regelmatig voor dat men bij het aanschaffen van een (nieuw) auto de voorkeur aan geeft om de aankoop (deels) te financieren.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten een extra service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang! Ons doel is enkel en alleen het leveren van goede en betrouwbare auto’s tegen een zeer scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

In samenwerking met DTC Financieringen kunnen alle klanten van JVG Auto’s hun aankoop bij (deels) financieren. DTC Financieringen heeft contacten met vijftien verschillende banken en gaat voor u opzoek naar het beste aanbod. Uiteraard kunt u ook bij verschillende kredietverstrekkers, waaronder uw eigen bank, de verschillende financieringsmogelijkheden onderzoeken.

Als u besluit om bij JVG Auto’s uw auto te kopen, dan kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. U ontvangt vervolgens een duidelijk voorstel. Indien de uitkomst positief is, dan kan de lening worden afgesloten.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms?

Auto inkoop

Bij JVG Auto's in Enschede kun je terecht voor auto inkoop en auto inruil.

Staat jouw droomauto bij ons op voorraad en wil je je huidige auto hierop inruilen? Of. Wil je van je huidige auto af wegens welk reden dan ook, Dat kan! Voor al onze auto's geld dat inruil mogelijk is (mits anders vermeld).

Voor auto inruil en auto inkoop kun je met ons contact opnemen om kosteloos en offerte van je auto te ontvangen. Let op: Houd er rekening mee dat een online taxatie gebaseerd wordt op de, door jouw, verstrekte gegevens. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden! De definitieve taxatie vindt plaats na een bezichtiging en testrit van onze inkoper!

Autotransport

Ben je een autohandelaar of particulier en zoek je een professionele autotransport, dan kunnen wij je tegen een zeer gunstig tarief op weg helpen! Sinds kort bieden wij een nieuwe dienst aan, namelijk autotransport van zowel personenauto's als bestelauto's binnen West-Europa tegen een zeer lage km-vergoeding! Wij transporteren - Personenauto's (sedan, stationwagon, coupe/cabriolet en MPV); - Oldtimers; - Bestelauto's; - Schadeauto's; - Caravans en campers Uw voordelen - Professionele beroepschauffeurs met alle erkenningen; - Zorgvuldige transport; - Internationaal transport; - 24-Uurs planning Tarieven - Voor ritten binnen de Benelux en Duitsland rekenen wij € 1,50,- per gereden kilometer, per voertuig exclusief btw. Met een starttarief van €50,-. - Voor voertuigen boven de 1400 kg geldt: toeslag van €75,-. - Voor ritten binnen een straal van 50 kilometer gelden speciale tarieven. Voor ondernemers uit Oost-Nederland gelden speciale tarieven! Neem contact op met ons voor een offerte!