Berekenen jullie extra rijklaar- en/of afleveringskosten?

Nee! Wij berekenen geen extra rijklaar en/of afleveringskosten voor de aangeboden auto’s. Indien er specifieke wensen zijn m.b.t. het inbouwen van bijv. een trekhaak of andere accessoires, dan worden deze kosten uiteraard doorberekend.

Kan ik mijn oude auto inruilen?

Voor alle voertuigen geldt dat inruil mogelijk is, mits anders vermeld (zie omschrijving). Houdt er rekening mee dat wij tegen handelsprijzen inruilen. Taxatie vindt ter plekke plaats, na bezichtiging en akkoord van onze inkoper. Online taxatie Indien je online een offerte wilt, dan kun je een mail sturen met het – kenteken; – km-stand; – eventuele opties en schades en mankementen (eventueel foto’s indien mogelijk). Houdt er rekening mee dat een online offerte een “voorlopige offerte” en dus niet bindend is. De definitieve taxatie vindt plaats na een test rit.

Tot hoe laat kan ik een auto overschrijven?

De openingstijden van het tenaamstellingsloket voor het overschrijven van een voertuig zijn: Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur Zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 17:00 uur

Adverteren jullie incl. of excl. BTW?

Voor alle personenauto’s geldt dat de getoonde prijs INCLUSIEF BTW is. Indien ondernemers de btw van de belasting terug kunnen vorderen, dan wordt dat in de omschrijving vermeld! Bestelauto’s worden EXCLUSIEF BTW geadverteerd! Indien het een marge voertuig betreft, dan wordt dit in de omschrijving en/of titel genoemd. Marge houdt in dat er GEEN BTW verrekend wordt en dat er GEEN BTW teruggevorderd kan worden van de belasting oftewel particulier gebruik. Bekijk de omschrijving van elk individueel voertuig om te weten of het een marge of btw voertuig betreft.

Is het mogelijk om een voertuig te reserveren?

Het is mogelijk om je gewenste auto kosteloos te reserveren voor maximaal één dag. Indien je voor een langere periode dan één dag een voertuig wilt reserveren, dan dient er borg betaald te worden. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Indien je niet reserveert, bel dan van te voren om teleurstelling te voorkomen en een afspraak te maken voor je droomauto!